Често Задавани Въпроси

За да направите поръчка, регистрацията не е задължителна. Тя е препоръчителна и еднократна, с оглед на проследяване на минали поръчки, в случай, че желаете да получавате нашия онлайн бюлетин с най-актуалните предложения за сезона, както и различни тенденции в модата за конкретния сезон.
Поръчка с, или без регистрация, може да бъде направена по един от следните начини:
– На тел. 0888/26 31 41 или 0888/76 11 11, на които наш консултант ще приеме и обработи Вашата поръчка;
– Чрез електронна поща на адрес: online@tiarra.bg
– Или на скайп адресa ни: online.tiarra
При успешно направена поръчка ще получите имейл на Вашата електронна поща за потвърждение. Освен това наш консултант ще се свърже с Вас на предоставения телефонен номер, за да дублира потвърждението и в случай на неясноти, да доуточни направената поръчка.

Необходимо е, да ни оставите телефонен номер, имейл адрес за обратна връзка, вашите имена, адрес за доставка (независимо дали е домашен, служебен или до офис на куриерска фирма Еконт), както и, разбира се избраният продукт (артикул) и неговият размер.

Заплащането се осъществява само с наложен платеж (в брой, на куриера при доставката).

Направени и потвърдени поръчки до 16 ч. се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 16 ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден. Срокът за доставка на поръчки в населено място, с офис на куриерска фирма Еконт, се доставят в рамките от 24 до 48 часа. Доставките се изпълняват от понеделник до събота включително. Поръчки направени в почивни дни и официални празници, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Онлайн магазин tiarra.bg използва услугите на куриерска фирма „Еконт“.

Цената на куриерската услуга е в зависимост от: теглото на поръчката; дали е до адрес (жилищен или офис) или до офис на куриерска фирма Еконт. Промоционално, за определен срок от време, tiarra.bg предоставя възможността за безплатна доставка на своите Клиенти.

В случаите, когато промоцията за Безплатна доставка е невалидна, то тя се изчислява според тарифния калкулатор на куриерска фирма Еконт, а именно:

  • при доставка от офис до офис – 4.60 лв.
  • при доставка от офис до адрес (независимо дали е жилищен или служебен) – 6.60 лв.

Куриерска фирма Еконт начислява и такса „наложен платеж“, в размер на 1,2% върху стойността на направената поръчка.

Да, магазинът ни се намира в гр. Варна, бул. „8-ми Приморски полк“, №75. За повече информация за местоположението, вижте страницата За контакти.

Да, доставката на продукти в чужбина е възможна, но цената и срокът на доставката са различни от гореспоменатите.

За правилно ориентиране, погледнете таблицата с размери, която се намира под описанието на всеки артикул. Таблицата е спрямо номерацията на артикулите на онлайн магазин TIARRA.

Според българското законодателство, имате право да върнете или замените закупен артикул от нашия онлайн магазин в 14-дневен срок от датата на закупуване. Артикулът трябва да отговаря на следните изисквания, за да бъде върнат или заменен: да не е носен, пран и/или гладен, да има запазен търговски вид, а също и да бъде придружен от оригиналните етикети и опаковка, чиято цялост не е нарушена.

Tiarra.bg предоставя на своите клиенти възможността за преглед и проба на доставения артикул, след което може да се заплати на куриера. В случай на явни недостатъци получателят трябва своевременно да уведоми лицето, извършващо доставката и да откаже заплащането на поръчания продукт. Ако това не се случи и поръчката бъде заплатена и одобрена, клиентът губи възможността да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци.

Куриерските разходи при връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите, когато връщането е по вина на tiarra.bg. Онлайн магазинът носи отговорност, в случаите, когато цялостта на продукта е нарушена, има външни явни недостатъци на артикула или, когато изпратеният размер е сгрешен и не отговаря на Вашия номер.

Възстановяването на сумата се извършва само чрез услугите на куриерска фирма Еконт до посочен от Вас адрес или офис на Еконт, от където да я получите.

След изпращане на заявката Ви, тя автоматично се приема от наш консултант. Именно поради този факт, промени в поръчката не са препоръчителни. Въпреки това, ако се налагат промени, постарайте се да се свържете с наш консултант най-късно в рамките на 2 часа след изпращане на заявката.

При наличието на основателни причини, например поръчаният артикул е изчерпан, поръчката може да бъде анулирана от наш представител. В подобен случай, наш консултант ще се свърже с Вас, за да ви предложи аналогичен продукт. Ако новото предложение, не удовлетворява изискванията Ви, то Вашата поръчка ще бъде анулирана. В случай, че по основателна причина, поръчката Ви трябва да бъде анулирана по ваша инициатива, моля, не се колебайте да се свържете с нас по един от начините, указани в раздел „За контакти“. Екипът на tiarra.bg, Ви моли да не поръчвате стоки, които не възнамерявате да закупите!

За ваше улеснение и по-ефективна работа със сайта, сме изготвили филтри по размер и цена, които да Ви помогнат за по-бързото и лесно намиране на желания от вас артикул.

Повторното зареждането на изчерпани артикули се случва рядко, но е възможно. За актуална информация и нови предложения, следете сайта ни, а при допълнителни въпроси, се свържете с наш консултант по един от начините, указани в страницата За контакти.

Ню Вижън Трейд ЕООД, представляващ tiarra.bg, гарантират изцяло Вашата неприкосновеност на личните данни. Всички предоставени данни са защитени от Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и се разглеждат при строга конфиденциалност. Те няма да бъдат използвани от нас или от трети страни, освен в случаите, когато са необходими за безпроблемното обслужване на Клиента.

Екипът на tiarra.bg се старае най-точно да презентира продуктите и техните цветове. Допустимо е разминаване в цвета, в рамките на 1-2 тона, в зависимост от произведените партиди. Онлайн магазин tiarra.bg не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина.

При нужда от допълнителна информация, възникнали проблеми или нужда от консултацията, не се колебайте, свържете с нас по един от посочените начини и екипът ни с удоволствие ще Ви обслужи!