I. Условия на доставка:
 1. След постъпване на поръчка в онлайн магазин tiarra.bg, наш консултант приема и одобрява поръчката. След приемане на поръчката, ще получите имейл на Вашата електронна поща за потвърждение. Освен това, наш консултант ще се свърже с Вас на предоставения телефонен номер, за да дублира потвърждението и в случай на неясноти, да доуточни направената поръчка.
 2. При доставка, tiarra.bg предоставя на своите клиенти възможността за проба и преглед на поръчания артикул, с оглед установяване точността на размера на предоставения артикул.
 3. В случай, че изпратеният продукт не отговаря на Вашите очаквания и/или изисквания, имате право да го върнете в рамките на срок от 14 дни. За да бъде върнат или заменен, артикулът трябва да отговаря на следните изисквания: да не е носен, пран и/или гладен, да има запазен търговски вид, а също и да бъде придружен от оригиналните етикети и опаковка, чиято цялост да не е нарушена. В случай, че пратката се връща по вина на онлайн магазин tiarra.bg (напр. сгрешен размер или наличие на производствен дефект), разноските по обратното връщане са за сметка на Продавача. Във всички останали случаи, разходите по връщане се поемат от Купувача.
 4. Обикновено срокът за доставка на поръчки в населено място с офис на куриерска фирма Speedy е в рамките от 24 до 48 часа. Направени и потвърдени поръчки до 16 ч. се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 16 ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден.
 5. Доставки на поръчки в неделя и на официални празници НЕ се извършват. Артикулите се доставят в последващия ги първи работен ден.
 6. За извършване на доставките, TIARRA.bg използва услугите на куриерска фирма „Speedy“. Обикновено пратките се приемат и доставят в интервала от 9.00 до 18.00 ч., а в събота от 9.00 до 13.00ч.
 7. За осъществяване на доставката е необходимо обозначаването на конкретен адрес (независимо дали е жилищен или служебен) или до офис на куриерска фирма „Speedy“ в съответния град.
 8. Промоционално, за определен период от време tiarra.bg, предоставя възможността за Безплатна доставка на своите Клиенти.
 9. В случаите, когато промоцията за Безплатна доставка е невалидна цените на доставка се определят според тарифния калкулатор на куриерска фирма „Speedy“, а именно:
  • доставка от офис до офис – 3.70 лв.
  • доставка от офис до адрес (независимо дали е жилищен или служебен) – 5.00 лв.
  • такса Наложен платеж – 1.2% върху стойността на избрания артикул.
 10. При неосигуряване на достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок от страна на получателя, или, ако същият не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Speedy“ , така че да получи в срок доставката си, продавачът, в лицето на електронния магазин TIARRA.bg, се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.
II. Плащане
 1. Заплащането за поръчан артикул може да се извърши само с опцията „наложен платеж“ – плащане в брой на куриера при доставката.